Baden-Viurtembergo valstybinio jaunimo akordeono orkestro koncertas

Baden-Viurtembergo valstybinio jaunimo akordeono orkestro koncertas

Nuo 1985 m. gyvuojantis orkestras yra plačiai vertinamas, o gimtoji Badeno-Viurtembergo žemė orkestrą laiko miesto ir krašto ambasadoriais šalyje ir užsienyje. Per visą laikotarpį įrašytos aukštos kokybės kompaktinės plokštelės, daugkartiniai orkestro pasirodymai nacionalinėse ir tarptautinėse radijo ir televizijos programose ir orkestro gastrolės visuose penkiuose žemynuose.

Profesionalūs muzikai, Badeno-Viurtembergo valstybinis akordeono orkestras, propaguojantys ir puoselėjantys akordeonų orkestrinę muziką gastrolėms Lietuvoje paruošė įvairiapusę programą, kurioje skambės L. Bernsteino, J. Williamso, F. Doblerio, L. Kayserio, S. Divjakovičiaus, I. Watson.

  • Rugpjūčio 6 d.  nuo 16:30
2024-08-06 16:30 2024-08-06 16:30 Europe/Vilnius Baden-Viurtembergo valstybinio jaunimo akordeono orkestro koncertas Nuo 1985 m. gyvuojantis orkestras yra plačiai vertinamas, o gimtoji Badeno-Viurtembergo žemė orkestrą laiko miesto ir krašto ambasadoriais šalyje ir užsienyje. Per visą laikotarpį įrašytos aukštos kokybės kompaktinės plokštelės, daugkartiniai orkestro pasirodymai nacionalinėse ir tarptautinėse radijo ir televizijos programose ir orkestro... --- //www.visitplunge.lt/renginys/baden-viurtembergo-valstybinio-jaunimo-akordeono-orkestro-koncertas/date-20240806 Žemaičių dailės muziejus, Parko g. 3A, Plungė, Plungė, Plungėje