FC Baseball akustiškai

FC Baseball akustiškai

Dainų autorius ir atlikėjas Tautvydas Gaudėšius-FC Baseball vasarai paruošė naują akustinę programą, kurioje visas gražiausias savo dainas atliks kartu su geru bičiuliu gitaristu Tadu Daumantu ir tamburinu.

Šį duetą gyvai bus galima išgirsti liepos 26 d. jaukioje restorano „Flow“ lauko terasoje, Tautvydo ir Tado gimtojoje Plungėje. Be jokios abejonės, laukia jausmingas, šmaikštus, o kartais ir ašarą priverčiantis nubraukti, beisboliškas vakaras.

„Koks didelis ir gražus nuotykis yra FC Baseball. Kiek daug gražių koncertų, kiek naktų su muzika, kiek įsimintinų pokalbių ir kiek daug gražių žmonių šitas kosminis reikalas atnešė į mano gyvenimą. Ačiū jums už tai. Kviečiu kartu praleisti dar vieną nuostabų akustinį vakarą Plungėje“, – sakė T. Gaudėšius.

Renginys gali būti filmuojamas ir fotografuojamas, o nuotraukos bei vaizdo įrašai paskelbti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidos priemonėse.

  • Liepos 26 d.  20:00 - 21:30
2024-07-26 20:00 2024-07-26 21:30 Europe/Vilnius FC Baseball akustiškai Dainų autorius ir atlikėjas Tautvydas Gaudėšius-FC Baseball vasarai paruošė naują akustinę programą, kurioje visas gražiausias savo dainas atliks kartu su geru bičiuliu gitaristu Tadu Daumantu ir tamburinu. Šį duetą gyvai bus galima išgirsti liepos 26 d. jaukioje restorano „Flow“ lauko terasoje, Tautvydo ir Tado gimtojoje Plungėje. Be... --- //www.visitplunge.lt/renginys/fc-baseball-akustiskai/date-20240726 Restoranas „Flow”, Dariaus ir Girėno g. 10, Plungė, Plungė, Plungėje
  • Kaina: 25.00 - 35.00
  • Plačiau