Lietuvos gastronomijos savaitė restorane „Flow“ Plungėje

Lietuvos gastronomijos savaitė restorane „Flow“ Plungėje

Lapkričio 7-10 dienomis restoranas „Flow“ kviečia paragauti išskirtinai Lietuvos gastronomijos savaitei sukurto degustacinio meniu!

Degustacinį meniu inspiravo Oginskio rūmų didikai, jų kultūra senosios tradicijos ir virtuvės subtilybės XVIII – XX a. Lietuvoje.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur.

FAZANO UŽTEPĖ / Karamelizuotas moliūgas / kriaušių gelis / svarainių stiklas / tamsi naminė duonelė.

ELNIO IŠPJOVA / Kraujinė dešra – bulvių piurė / voveraitės / raudono vyno redukcija / šalavijo – rozmarino kempinė / burokėlių majonezas.

LEDAI / Naminės giros ledai | tamsios duonos trupiniai.

Rezervacija telefonu: +370 647 99992 arba el.p. info@oginskihotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas: IV – VII 16:00 – 22:00

  • Lapkričio 07 - 10 d.
  • Kaina: 40.00