Muzikinis vakaras su Klara

Muzikinis vakaras su Klara

Kviečiame į nepaprastą muzikinę kelionę su Klara (Gintare Juknaite) – šviesiai melancholiškos muzikos kūrėja ir atlikėja. Savo kūrybinį kelią pradėjusi vos 12 metų, Klara jau ankstyvame amžiuje pradėjo išreikšti giliausias savo sielos gelmes per muziką.

Praėjusį rudenį Klara išsikraustė į Paryžių – miestą, kuris savo romantika ir istorija įkvėpė daugybę menininkų. Šis miestas tapo naujų melodijų ir nepaprastų kūrybinių atradimų vieta. Atlikėjos muzika, kupina asmeninių išgyvenimų ir melancholiškos nuotaikos, atspindi šio ypatingo miesto dvasią.

Klaros balsas bei muzika nuneš jus į pasaulį, kuriame liūdesys susilieja su grožiu, o melancholija tampa šviesa ir šiluma.

Renginys mokamas.

  • Birželio 23 d.  nuo 19:00
2024-06-23 19:00 2024-06-23 19:00 Europe/Vilnius Muzikinis vakaras su Klara Kviečiame į nepaprastą muzikinę kelionę su Klara ( Gintare Juknaite ) – šviesiai melancholiškos muzikos kūrėja ir atlikėja. Savo kūrybinį kelią pradėjusi vos 12 metų, Klara jau ankstyvame amžiuje pradėjo išreikšti giliausias savo sielos gelmes per muziką. Praėjusį rudenį Klara išsikraustė į Paryžių – miestą, kuris savo romantika ir... --- //www.visitplunge.lt/renginys/muzikinis-vakaras-su-klara/date-20240623 „Le Le Terasa“, Plungėje