Žygis kūno kultūros ir sporto dienai paminėti

Žygis kūno kultūros ir sporto dienai paminėti

Rudeninis pasivaikščiojimas!

Čežantys lapai, lengvas medžių šlamėjimas, rytiniai saulės spinduliai ir voratinklių gijos ant žolės...

Plungės SRC kviečia šeštadienį paminėti Kūno kultūros ir sporto dieną, skirtą pažymėti mūsų šalies sporto pasiekimams ir sporto bei fizinio aktyvumo svarbai kiekvieno iš mūsų gyvenimuose.

Pradėkime dieną aktyvia veikla, besimėgaujant rudenėjančio miesto vaizdais. Vaikščioti – ypač naudinga ir reikalinga. Ši veikla palaiko sveiką sąnarių, raumenų ir jungiamųjų audinių būklę bei kartu padeda širdžiai ir visai kraujotakos sistemai. O jei vaikščiojama su gera kompanija – nauda ir kūnui, ir sielai.

Susitinkame spalio 5 d. (šeštadienį) 10 val. 30 min. prie Plungės turizmo ir informacijos centro (Dariaus ir Girėno g. 27).

Maršrutas žiedinis (pradėsime ir baigsime toje pačioje vietoje).

Kvieskit į kompaniją draugę/-ą ir kaimynę/-ą, vyrą/žmoną ir vaikus.

  • Šiandien  10:30 - 12:30
2024-10-05 10:30 2024-10-05 12:30 Europe/Vilnius Žygis kūno kultūros ir sporto dienai paminėti Rudeninis pasivaikščiojimas! Čežantys lapai, lengvas medžių šlamėjimas, rytiniai saulės spinduliai ir voratinklių gijos ant žolės... Plungės SRC kviečia šeštadienį paminėti Kūno kultūros ir sporto dieną, skirtą pažymėti mūsų šalies sporto pasiekimams ir sporto bei fizinio aktyvumo svarbai kiekvieno iš mūsų gyvenimuose. Pradėkime... --- //www.visitplunge.lt/renginys/zygis-kuno-kulturos-ir-sporto-dienai-pamineti/date-20241005 Plungės turizmo informacijos centras, Dariaus ir Girėno g. 27, Plungė, Plungė, Plungėje Plungės SRC